Rólunk

Braun Katalin

Tizenhat év hazai és nemzetközi felsővezetői tapasztalattal rendelkezik. Minősített coach, okleveles tréner és diplomás üzleti stratéga.

Tanácsadói, tréneri és szervezetfejlesztési tapasztalatait a Telekomnál, T-Systemsnél, Vodafone-nál, BDO-nál, Pont Systemsnél, Epamnál, MagNet Banknál,  Reckitt Benckisernél, Patterns Consultingnál, Hadron Consultingnál, Apertusnál szerezte. 

Jelenleg is a BDO külső partnere. 2016-ban megnyerte a Coachok Szakmai Szövetség szakmai díját.

Head of Finance pozíciót töltött be a Linklatersnél, Finance manager pozíciót a Clifford Chancenél és a Montana Zrt-nél, auditor volt az Arthur Andersennél.

Hatházi Alexa

Okleveles coach, tréner, mesterdiplomás HR tanácsadó

1999 óta dolgozik HR területen, 2000 óta végez toborzási és kiválasztási feladatokat is. Regionális toborzási és szervezetfejlesztési tapasztalatait saját vállalkozása mellett az Iron Mountain-nél, a Hudsonnál és a Regional Environmental Center for Central and Eastern Eurponál, az Auchannál, az Aegon Biztosítónál, a Budapest Banknál, valamint az NCR Shared Service Centernél szerezte, ez utóbbinál a mennyiségi toborzási célkitűzés teljesítéséért a cég HR Star Performer világdíjjal tüntette ki.

A HVG Akadémia Agile Recruiter képzésének második legtöbbet szereplő előadója, 2013-2015 között a BDO Akadémia vezetője, mai napig külsős tanácsadója.